Canvaskunst

Swedish Straw Stars
October 11, 2018

 

Wil je een idee voor het volgende verjaardagsfeest van je dochter? Dit project is een beetje prep werk, maar hield alle twaalf meisjes erg bezig en ze hadden zoveel plezier met het doen. Het beste deel van deze kunstactiviteit – deze worden je gunsten, zodat je niet al die rotzooi hoeft op te slokken die wordt weggegooid.

Hier is een lijst met dingen die je nodig hebt:

 

You can pickup most of your supplies from Amazon.ca

canvases – je kunt deze redelijk goedkoop krijgen in een pakket van 4 van Hobby Lobby
penselen – $ winkelitems
afplakband
verf kleur naar keuze
stencil – afgedrukt vanaf computer
papier
scheermesje
heet lijmpistool
potlood
heerser
lint
nietmachine

Opzetten:

Voordat het feest begon (een week later, toen ik alle RSVP’s ontving), printte ik initialen van de namen van de meisjes. Ik gebruikte het lettertype Curlz MT en schetste het zodat ik geen zwarte inkt verspilde.
Dan over wat wijn en late night shows met de man, ik knip alle stencils met behulp van een scheermes.

 

 

  1. Ik heb een nietpistool gebruikt om het lint aan het canvas vast te maken.

  1. Een paar uur voordat het feest begon, zette ik de tafels op met de doeken, penselen en kunstbloemen, en strookjes plakband. Oh, en ik heb Hubby’s oude T-shirts als dekmantel geplaatst (ja, hij heeft alleen stripshirts). Zet de verf nog niet uit.

  1. Toen de groep klaar was om te beginnen, deed ik een demo over het aanbrengen van de tape. De meesten kozen ervoor om willekeurig te tapen, maar als je ze kunt helpen uit te rekenen met een liniaal als ze de voorkeur geven aan parallelle strepen.

  1. Laat kinderen slechts een of twee kleuren verf kiezen om de eerste laag te schilderen.

Terwijl het droogt, toen de meisjes kwamen om de loempia’s en hotdogs en snacks te eten. Je kunt een helper föhnen (op cool) laten drogen.
Zodra de meisjes klaar zijn met eten en de doeken zijn gedroogd, trek je de tape eraf. Ik zweer je dat dit het leukste deel voor hen was!

  1. Help ze de stencils op te nemen en ze wat zwarte verf te geven. Elimineer te veel keuzes bij het werken met een grote groep kinderen.

  1. Schilder de brief met behulp van de premade stencil.

  1. Terwijl de meiden renden van eten, dansen op Dance Jam, of spelen in de tuin, maakte ik van de gelegenheid gebruik om een ‘mama-touch-up’ op elk van hen uit te voeren. Zwarte scherpjes werken het beste.

  1. Lijm op de bloem van hun keuze. Plaats ze in een cadeautas met wat tissue en stuur ze naar huis gevuld met suiker van cake en ijs!

Beste feest ooit mama! – van mijn dochter die nacht